intro yoga

intro bewustwording

intro ontspanning

Natuurbeleving met je hart!

In het dagelijks leven zijn we vaak druk en zit ons hoofd vol gedachten. Voor veel mensen is het moeilijk om in die hectiek in verbinding te blijven met zichzelf en rust te vinden. De natuur biedt een bijna vanzelfsprekende mogelijkheid om die rust te ervaren.

Tijdens deze wandeling helpen we je bovendien om de natuur nu eens anders te beleven. Door je niet alleen kennis mee te geven, maar door je te laten ervaren dat de natuur je helpt om anders tegen het leven en jezelf aan te kijken.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Af en toe wordt er gestopt om iets te vertellen of om een bewustwordingsoefening te doen. Ook doen we ongeveer halverwege de wandeling wat lichte yoga-oefeningen. Er zullen stukken in stilte worden gelopen.

Deze wandelingen organiseer ik samen met mijn partner Arno Musch, natuurgids. Sinds 2 jaar organiseren wij, met veel plezier, deze heerlijke wandelingen. Het is mooi om te zien hoe natuur en yoga elkaar aanvullen en versterken. Na zo’n ochtend gaat iedereen opgeladen naar huis.

Contact

house

Yoga Jeanette Velthuizen
Henri Dunantlaan 6
7312 BE Apeldoorn

tel05 57 85 15 31 of 06-12147985

mailjeanettevelthuizen@outlook.com